Absolute innovatie! 

De mogelijkheden voor houttoepassingen zullen voorgoed veranderen.


Krachtpatser voor buitentoepassingen

Al uw buitentoepassingen krijgen met Finti® een sterker karakter dan ooit. Het geheim hierachter? De verbeterde sterkte, de lange houdbaarheid en de gunstige isolatiewaarden en vormstabiliteit van het hout. Dit bereiken we met behulp van een combinatie van vingerlassen, verlijmen en lamineren. Deze gepatenteerde verbetering maakt Finti®-hout heel stabiel en perfect voor bijna elke gewenste eindtoepassing.

Minder energieverbruik

Door het thermisch omvormen van de grondstof voor Finti®-hout, verandert de celstructuur. Hierdoor verbeteren de isolatiewaarden. Resultaat: gegarandeerd minder energieverbruik. En dat merkt u direct in uw portemonnee!

Minder onderhoudskosten

Hout moet regelmatig onderhouden worden. Aan een verfbeurt op zijn tijd ontkomt niemand. Toch zult u merken dat Finti®-hout langer goed blijft en dus minder vaak onderhouden hoeft te worden dan veel andere houtsoorten. Finti® is minder gevoelig voor vochtopname, hierdoor zwelt en krimpt het minder. Dit biedt u kwaliteit en een flinke besparing op de onderhoudskosten. 

Stabiele kwaliteit

Waar de kwaliteit van tropisch hardhout of geïmpregneerd hout nogal eens verschilt, is Finti® juist uiterst stabiel. Van oppervlak tot kern blijft het hout in vorm. Dat betekent: minder uitval, minder kritische voorselectie en meer flexibel gebruik. Finti® is met deze voordelen erg interessant voor nieuwbouw en renovatie.

  • Hoge isolatie waarde (λD 0,095 W/(m2.K)) - (λ90/90 0,092 W/(m2.K))
  • Vormstabiel
  • Milieuvriendelijk en recyclebaar
  • Licht van gewicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaamheidsklasse 2
  • Maatgespecificeerd
Keurmerken
KOMO keurmerk PEFC keurmerk FSC keurmerk
Contact

NW Development B.V.
Prins Bernhardlaan 80
7622 BJ Borne

t. 074 - 256 70 18
e. info@finti.comWilt u op de hoogte blijven van Finti®? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Finti® is een geregistreerd merk.